Over HillFresh


HillFresh herdefinieert 'smaak'

HillFresh staat voor een brede range kwaliteitsproducten die je herkent aan een optimale smaakbeleving. Volgens ons zit smaak in vele dingen. In textuur en sappigheid, in geur en kleur. Smaak zit ook in de mensen die het telen, in de verpakking, in de presentatie. Wij van HillFresh voegen daar nog wat aan toe. Want smaak zit ook in transparantie, eerlijkheid, innovatie en voedselveiligheid.

Transparantie: ons kent ons... letterlijk! We nemen onze afnemers mee naar de teler, we laten de teler kennismaken met de consument, we nemen de consument mee in het beoordelingsproces. Met zoveel transparantie is eerlijkheid een basisvoorwaarde èn een resultaat.

Innovatie: velen praten erover, maar slechts enkelen investeren zoveel energie, tijd en middelen aan het werkelijk op de markt brengen van nieuwe soorten. Of het creëren van nieuwe niches, verpakkingen, verkoopconcepten en alles wat een succesvolle toekomst ten goede kan komen.

Voedselveiligheid: Nog een basisvoorwaarde, en wel één die steeds belangrijker en complexer wordt. Dat heeft niet alleen te maken met de regelgeving, maar vooral met ons eigen verantwoordelijkheidsgevoel.

En verder? Verder zijn we gewoon een bedrijf waar we met z'n allen de handen uit de mouwen steken om voor u het allerbeste resultaat te bereiken. Ongeacht het aantal obstakels dat we moeten nemen.