Overname Kakifruit boomgaard door KakiFresh Nature


29 April 2016 - HillFresh, de Kaki Expert van Europa met wereldwijde ambities.

KakiFresh Nature, het (Spaanse) teelt bedrijf van HillFresh International, heeft onlangs de aankoop afgerond van een recent aangeplante kakifruit (persimmon, Rojo Brillante) boomgaard in Spanje.
“Om aan de sterk groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen is het een logisch vervolg dat we starten met onze eigen teelt in Spanje. Op deze manier hebben we zaken als kwaliteit en voedselveiligheid in eigen hand”, aldus Pieter de Jong van HillFresh.

Reeds enkele jaren geleden stapte KakiFresh Nature in de wereld van de Kaki door zelf bij de teler te oogsten, verpakken en vermarkten. Vanaf nu heeft KakiFresh Nature dus ook de teelt in eigen beheer. Doordat KakiFresh Nature een eigen oogstmethode toepast is HillFresh in staat om kwalitatief hoogwaardig kakifruit onder het premium label “Always Tasty “op de markt te brengen.

Inmiddels is er een teelt opgezet in het zuidelijk halfrond om in de toekomst een jaarrond Kakifruit concept te kunnen leveren.

HillFresh International is een onderneming opgericht in 2007. De onderneming richt zich voornamelijk op het leveren van kiwi, meloen, druiven, citrus en kaki met een optimale smaak. Producten die aan de hoogste eisen van HillFresh voldoen mogen verkocht worden onder het label “Always Tasty”


Meer informatie:
Stephan Schneider, marketing manager HillFresh International
Spoorlaan 12, 2991 LM Barendrecht
E: stephan@hillfresh.eu | I: www.hilfresh.eu


« Terug naar overzicht