The Expert in Taste


HillFresh staat voor een onberispelijke service en gedegen vakkennis. Overal komen onze producten vandaan. Wij willen het altijd opnieuw beter doen, innovatief zijn...en daarom hebben we besloten om een speciale kwaliteitslijn te lanceren: The Expert in Taste.

Voor u kiezen we overal ter wereld speciale selecties en passen we onze eigen kwaliteitsnormen toe, zodat we voor u en de consument het allerbeste kunnen aanbieden.

HillFresh staat samen met haar producenten garant voor ''The Expert in Taste''; een mooi product met een superieure kwaliteit en de meest intense smaakbeleving, telkens opnieuw, het hele jaar door. Heerlijk en eerlijk! Wij willen hiermee verrassen, uitmunten; speciaal geselecteerd fruit voor u, zodat de consument elke keer opnieuw een fantastische volle smaakbeleving heeft! Steeds weer gewoon lekker en goed!

Onze producten in ''The Expert in Taste'' zijn gemakkelijk zichtbaar, individueel gelabeld en worden in een mooie verpakking aangeboden. Wij hebben aan alles gedacht en willen het met ''The Expert in Taste'' nog beter doen!