Voedselveiligheid en kwaliteitBij voedselveiligheid draait het om zowel kennis als samenwerking
Up-to-date kennis van alle relevante voedselveiligheidsissues is cruciaal, want het aantal zaken groeit ieder jaar. Zaken als perchloraat, amines in de was en DDAC / BAC moeten in de kiem gesmoord worden. Microbiologische kwesties en de inperking van de virussen worden steeds relevanter. Tenslotte staat de gezondheid van de consument en die van uw onderneming centraal.

Kennis: het HillFresh business intelligence-systeem
HillFresh wil problemen voorkomen in plaats van oplossen. Daarom delen we al onze kennis, die we verkrijgen via opleidingen en studies, via werkgroepen over voedselveiligheid en panels van deskundigen (zoals FoodCompass). Ook de enorme hoeveelheid data uit de vele analyses en tests is beschikbaar voor onze medewerkers, klanten en leveranciers. Die investering uit zich in het HillFresh business intelligence-systeem.

Samenwerking: sturing vanaf de bron

Wie voedselveiligheid en alle aanvullende klanteneisen wil verzekeren, moet nauwe samenwerkingen aangaan met de leveranciers. We gaan voor langetermijn relaties, zodat we sturing kunnen geven aan de manier van produceren. Deze korte, persoonlijke lijnen garanderen transparantie, kwaliteit en veiligheid.