KakiFresh Nature deelnemer Asia Fruit Logistica


KakiFresh Nature deelnemer Asia Fruit Logistica 26 July 2016 - KakiFresh Nature de Spaanse Kaki teler (dochtermaatschappij van HillFresh International) zal dit jaar deelnemen aan de Asia Fruit Logistica. Met de aanschaf van een jonge kaki boomgaard dit jaar wil KakiFresh haar markt verder uitbreiden naar Azië.

Na een succesvol jaar van export naar onder andere Vancouver Canada, is KakiFresh ervan overtuigd dat haar kwalteits Kaki een ideaal product is voor de markt in Azië. De komende jaren zal de Kaki productie enorm toenemen waardoor dit het juiste moment is om de distributie verder uit breiden en op zoek te gaan naar retailers die grote volumes willen draaien.

HillFresh International is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van KakiFresh Nature. Door samen te werken met retailers en importeurs wil HillFresh de Kaki verkoop dit jaar naar een hoger niveau brengen. Met een sterke focus op category management is HillFresh hard op weg om de Kaki een bekend en geliefd product te maken bij de consument.
Ook benieuwd wat de producten van KakiFresh Nature voor u kunnen betekenen?

Bezoek ons op de Asia Fruit Logistica
7-9 September 2016 – Hong Kong
Hal 3a C-27


« Terug naar overzicht